Wijkverpleging Team Vasse-Mander-Manderveen-Hezingen

Wij zijn team Vasse, Mander, Manderveen en Hezingen onderdeel van ZorgAccent wijkverpleging

Wij zijn een klein zelfsturend team dat bestaat uit 9 vaste (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden. Een vast team, dus niet steeds verschillende zorgverleners bij u thuis. Wij zijn direct te bereiken, met korte lijnen naar de huisartsen. Zo blijft de zorg rondom u gewaarborgd. Wij houden van maandag t/m vrijdag inloopspreekuur van 11.00 tot 12.00 uur in ons kantoor, kom gerust langs voor vrijblijvende informatie.

Let op! Team Vasse, Mander, Manderveen en Hezingen verhuist per 1 oktober naar een nieuwe adres: Hooidijk 21, Vasse. Locatie ‘t Eschhoes

 

Wijkverpleging Team Vasse-Mander-Manderveen-Hezingen

Even voorstellen…

Wij zijn een deskundig team met hart voor de zorg en hebben een een gezonde dosis humor. ZorgAccent werkt wijkgericht dat betekend dat we in kleine teams in een bepaald gebied werken. Dit zorgt voor een goede continuïteit  en eventuele problemen worden snel  gesignaleerd. Er ontstaat een vertrouwensband tussen de zorgvrager en de hulpverlener. Er is een goed contact met de huisartsen en andere zorgdisciplines. Onze bedoeling is om de ‘lijntjes’ kort te houden voor een effectieve samenwerking. Ons team is direct te bereiken, een collega uit het team is van alle cliënten op de hoogte. Bij acute problemen heeft u direct de juiste persoon aan de telefoon.

Heeft u ons al zien rijden?

Wist u dat:

 • U bij ons kantoor ook elke woensdag kunt bloedprikken?
  U bent van harte welkom, de prikpost is geopend op woensdag van 7.30 tot 8.30 uur.
 • Ontvangt u al zorg van team Vasse en gebruikt u bloedverdunners? Dan kunnen wij als team bij u aan huis komen, om zo uw INR waardes te prikken/meten.

Op vakantie?
Gaat u op vakantie in ons werkgebied? Ook dan kunnen we de juiste zorg aan u verlenen, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt gaan genieten!

We zijn te bereiken op:
De bereikbare dienst, T. 06 55 69 86 06 ( van 7.00 – 23.00 uur)
Het algemene nummer, T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar)

zorgTeam-Vasse-Mander-Manderveen-300x225
vasse kerk

Voor leuk, interessant nieuws en feitjes kijk eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/zorgaccentvasse/

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer