Wijkverpleging Team Vroomshoop Flierborgh

Wij zijn Team Vroomshoop Flierborgh, onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging

Wonen met een plus

Wat kan het thuiszorgteam voor u betekenen?

Een team wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ZorgAccent Wijkverpleging is gevestigd in Het Flierborgh en biedt de zorg waar u behoefte aan heeft. Samen met u kijken ze naar hoe u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Het team wijkverpleging coördineert uw zorg. Zij onderhoudt contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. Daar waar nodig neemt zij ook met andere zorgverleners of instanties contact op.

24 uur per dag zorg dichtbij

De wijkverpleging is 24 uur per dag uw aanspreekpunt. Dit betekent dat zij ook ‘s nachts bereikbaar zijn om hulp te bieden.

Wonen met een Plus

In Het Flierborgh in Vroomshoop kunt u Wonen met een Plus. U woont hier zelfstandig in een beschermde woonomgeving met directe aanwezigheid van diensten, ondersteuning en zorg. En natuurlijk kunt u gezellig deelnemen aan allerlei activiteiten waarbij u medebewoners kunt ontmoeten. Verder biedt Het Flierborgh de mogelijkheid voor tijdelijke opname, na ontslag uit het ziekenhuis of vakantieperiode.

Flierborgh

Het Flierborgh is sinds 1995 een Wonen met een Plus locatie. Dit betekent dat u geheel zelfstandig woont in een gehuurd appartement. Indien nodig kunt u een beroep doen op thuiszorg, via uw eigen telefoon personenalarmering inschakelen. U zorgt zelf voor uw maaltijdvoorziening. ZorgAccent voorziet alleen voor de Eerste Lijns Verblijf opnamen (tijdelijke opname na ontslag uit ziekenhuis) de maaltijdvoorziening. Het Flierborgh in Vroomshoop heeft 36 appartementen. U kunt met al uw vragen altijd terecht bij de wijkverpleging dat binnen deze locatie werkt.

Verschillende woonvormen bij ZorgAccent

ZorgAccent hecht waarde aan bevorderen van kleinschalig wonen en diversiteit in het aanbod van zorg thuis.

 • Wonen met een Plus
 • Respijtzorg
 • Terminalezorg
 • Revalidatiezorg
 • ELV: tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname
 • Vakantieopname of tijdelijke opname

Meer informatie over deze verschillende vormen van zorg, voorzieningen en activiteiten.

Beeldzorg
Beeldzorg is een nieuwe ontwikkeling binnen Het Flierborgh. Meer lezen over beeldzorg?

Dagbesteding
U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dan is de Dagbesteding die binnen Het Flierborgh is gevestigd wat voor u! Dagactiviteiten in Het Flierborgh is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kop koffie of thee komen drinken. Meer lezen.

Vrijwilligers
De vrijwilligers organiseren diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Logeren
Binnen onze woonzorglocaties kunnen familieleden of naasten, op basis van beschikbaarheid, logeren in ELV-kamers. De kamers zijn ruim opgezet en bedoeld voor twee personen.

Op het terrein van woonzorglocatie Krönnenzommer in Hellendoorn is B&B Villa Vos gevestigd. Hier kunt u zelf, op eigen kosten een overnachting boeken. https://bbvillavos.nl/

Voor meer informatie over logeren bij ZorgAccent kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs.

Dagbesteding_bord_web

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer