Wijkverpleging Team Vroomshoop Flierborgh

Wij zijn Team Vroomshoop Flierborgh, onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging

Wonen met een plus

Wat kan het thuiszorgteam voor u betekenen?

Een team wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ZorgAccent Wijkverpleging is gevestigd in Het Flierborgh en biedt de zorg waar u behoefte aan heeft. Samen met u kijken ze naar hoe u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Het team wijkverpleging coördineert uw zorg. Zij onderhoudt contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. Daar waar nodig neemt zij ook met andere zorgverleners of instanties contact op.

 

Flierborgh

Het Flierborgh in Vroomshoop heeft 36 appartementen. U kunt met al uw vragen altijd terecht bij de wijkverpleging dat binnen deze locatie werkt.

 

Beeldzorg
Beeldzorg is een nieuwe ontwikkeling binnen Het Flierborgh. Meer lezen over beeldzorg?

Dagbesteding
U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dan is de Dagbesteding die binnen Het Flierborgh is gevestigd wat voor u! Dagactiviteiten in Het Flierborgh is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kop koffie of thee komen drinken. Meer lezen.

Vrijwilligers
De vrijwilligers organiseren diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

Dagbesteding_bord_web

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer