Wijkverpleging Team Vroomshoop Zuid

Wij zijn Team Vroomshoop Zuid, onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging

Wijkverpleging Team Vroomshoop Zuid

Welkom op onze locatiepagina. Wij zijn Team Vroomshoop Zuid van ZorgAccent. Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken doen wij onze best om cliënten aan huis de beste zorg te bieden. Ons team bestaat uit 12 vaste medewerkers en 4 invalkrachten, deze zijn allemaal gediplomeerd verpleegkundige of verzorgende IG. Wij zijn een zelfsturend wijkteam en dagelijks van 7.00 tot 23.00 uur rechtstreeks te bereiken en na 23.00 uur via het algemene nummer 0900 0678. U kunt direct bij ons terecht voor persoonlijke zorg en verpleging, zowel overdag als ‘s nachts. We zitten dichtbij, kennen uw buurt en weten wat de mogelijkheden zijn in Vroomshoop/ Daarleveen en omstreken.

wijkverpleging vroomshoop

Ontmoet ons zelfsturend wijkteam in Vroomshoop

Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden op gebied van verzorging/verpleging. Dit zodat wij de zorg aan kunnen passen naar uw wensen, zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

We hebben goed contact met huisarts, diëtiste en apotheek en hebben hier regelmatig een overleg mee. Wij proberen zoveel mogelijk continuïteit te behouden in de routes, zodat u vaker dezelfde zorgverleners zult zien. Zo kan er sneller een vertrouwensband ontstaan tussen ons en de zorgvragers.

Voor vragen of een zorgaanvraag kunt u telefonisch contact met ons opnemen van maandag t/m zondag van 07.00 uur tot 23.00 uur op T. 06 53 35 65 40.
Krijgt u geen gehoor, belt u dan naar 0900 0678 / 24 uur per dag bereikbaar en vraag naar Team Vroomshoop Zuid

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer