Wijkverpleging Team Wierden Zuid

Wijkverpleging Team Wierden Zuid

ZorgAcccent_thuiszorg_Wierden_Zuid

Welkom op onze webpagina. Wij zijn Team Wijkverpleging Wierden Zuid van ZorgAccent. Ons team bestaat uit 9 personen. Ons werkgebied omvat een gedeelte van Wierden, Ypelo, Rectum, Zuna en Notter. Als team staan wij graag voor u klaar!

Kosten indicatie

Onze visie op wijkverpleging

Bij ons staat de cliënt centraal. Wij bieden zorg aan cliënten volgens de werkwijze van het wijkgericht werken. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, ondersteuning of andere hulpvragen, wij denken in mogelijkheden. Ons team is zelfsturend wat maakt dat wij snel kunnen handelen. Dezelfde dag kunnen we de zorg bij de client nog inzetten. We zijn werkzaam vanuit het Kulturhus Irene, waardoor wij dichtbij onze clienten zijn en weten wat er in ons werkgebied leeft.

Wij zijn een wijkgericht team, en dat houdt in:

 • 24-uurs zorg
 • één aanspreekpunt
 • een vast thuiszorgteam, dus vaste hulpverleners
 • persoonlijke zorg, afgestemd op iemands wensen
 • zonodig hebben wij nauw contact met de huisarts
 • wij kunnen, indien nodig, hulpmiddelen aanvragen
 • directe zorg op tijden die gewenst zijn: geen wachtlijsten
 • korte lijnen, wij hebben nauw contact met andere discipines. Zoals: fysiotherapeuten, huisartsen, ergotherapeuten, welzijnsorganisaties, specialisten, etc.
 • wij kennen de buurt en de mogelijkheden
 • wij proberen ervoor te zorgen dat iemand zolang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen
 • beeldzorg, beeldbellen met een verzorgende of verpleegkundige op een afgesproken tijdstip.

Open spreekuur

Elke donderdag houden wij een open spreekuur van 10.30 tot 11.30 uur. Maar u kunt altijd zo eens langskomen, loop gerust bij ons binnen, u kunt met alle vragen bij ons terecht. U bent van harte welkom!

Personenalarmering

Het is ook mogelijk om personenalarmering aan te vragen. Wij werken hierin samen met Stichting De Welle. Het aanmelden hiervoor gaat ook via Stichting De Welle. U kunt contact opnemen via (0548) 63 88 10. Hier kunt u desgewenst alle informatie krijgen over het alarmsysteem. Als een personenalarmering iets voor u is kunt u een afspraak maken om vragen te stellen m.b.t. de huur, contactpersonen, plaatsing, etc. Maar ook bij ons kunt u met uw vraag terecht.

Vakantie?

Gaat u op vakantie in ons werkgebied, wij kunnen zorg verlenen aan u. Voor verdere informatie zie onderstaand telefoon nummer.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn bereikbaar op tel.: 06 13 27 88 10 (van 7.00 tot 23.00 u)
Krijgt u geen gehoor, belt u dan naar 0900 0678 en vraag naar Wijkteam Wierden Zuid. Het nummer 0900 0678 is 24 uur bereikbaar.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer