Maatregelen inperking coronavirus

verlengd tot 28 april

Gisteravond kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge aan dat de huidige beperkende maatregelen worden verlengd tot 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht. De verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te kunnen controleren, kwetsbare groepen te beschermen en ervoor te zorgen dat zorgverleners en ziekenhuizen de grote druk aankunnen.

Dit betekent voor ZorgAccent onder meer dat bezoekers tot die tijd nog niet welkom zijn in onze locaties. We gaan iedereen die al eerder een brief of mail van ons heeft ontvangen waarin stond dat de maatregelen tot en met 6 april zouden gelden, informeren dat deze maatregelen van kracht blijven totdat de overheid hier verandering in aanbrengt.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer