Gemak aan huis (Genieten met een vleugje zorg 2019)

Artikel

‘Genieten met een vleugje zorg‘ is onze slogan. Of u nu jong, oud, gezond, ziek of mantelzorger bent: We ondersteunen u graag met onze gemaksservices aan huis. Gezond en comfortabel leven, begint met goed voor uzelf zorgen. Maak het u gemakkelijk zodat u tijd en energie bespaart. Onze dienstverleners komen aan huis. Dat maakt het leven wel zo prettig!’


Kapster aan huis
Bij onze professionele kapsters bent u in goede handen. Sinds vorig jaar is mevrouw Van der Veen (57 jaar) klant van de kapper-aan-huis. ‘Na mijn knieoperatie ging het lopen moeilijk en heb ik het een aantal maanden rustig aan moeten doen. Ik ging regelmatig naar een kapsalon in de buurt maar autorijden lukte niet. Ik vind het fijn als mijn haar goed zit.

Mijn huishoudelijke hulp attendeerde mij op de mogelijkheid van een kapster aan huis. Dat leek mij geweldig! Naast de kapper maak ik sinds kort ook gebruik van de pedicure en manicure om mijn nagels te verzorgen. Ik wil echt niet meer zonder. Voortaan plan ik een afspraak met de pedicure één keer per twee maanden aan huis bij mijn ouders. Dan kan zij ons tijdens één afspraak behandelen. Erg gezellig!’

 

Pedicure aan huis
Deskundige en ervaren pedicures die gespecialiseerd zijn in medische voetproblemen zoals bij diabetes en reumatische voeten. De pedicure informeert u over de vergoedingen bij uw zorgverzekering. Laat u lekker thuis verwennen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer