Gemak aan huis (Genieten met een vleugje zorg 2020)

Artikel

‘Genieten met een vleugje zorg‘ is onze slogan. Of u nu jong, oud, gezond, ziek of mantelzorger bent: We ondersteunen u graag met onze gemaksservice aan huis. Gezond en comfortabel leven, begint met goed zorgen voor uzelf. Maak het uzelf gemakkelijk. Onze dienstverleners komen aan huis.en houden zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM.

De maaltijdenservice aan huis: veelzijdig en lekker
ZorgAccent biedt een keuzemogelijkheid voor maaltijden in de regio Noord West Twente en heeft een samenwerking met maaltijdservice ‘N Tip in Daarle en Het Streekfornuus in Almelo.

Maaltijdenservice ‘n Tip levert heerlijke, warme en koelverse diners in de regio. U heeft ruime keuze uit lekkere en verantwoorde maaltijden. De koelverse maaltijden worden bezorgd in: Hellendoorn, Twenterand, Almelo, Wierden en Rijssen. De warme maaltijden in: Daarle, Marle, Hoge Hexel, Daarlerveen, Den Ham en Vroomshoop. Neem contact op voor meer informatie over de koelverse en warme maaltijden van ‘ N Tip. Bel T (0546) 69 71 60. Of vraag de brochure aan via info@ntip.nl.

Wat kost de maaltijdenservice?
Ledenvoordeel: eenmalig introductiepakket voor nieuwe aanmeldingen: Drie koelverse maaltijden voor slechts € 10. Dit voordeel ontvangt u op vertoon van uw ZorgAccent PAS. Bezorging is gratis.

Het Streekfornuus bezorgt warme en koelverse maaltijden in Almelo, Enter, Aadorp, Bornerbroek, Harbrinkhoek, Mariaparochie en Wierden. De warme maaltijden worden dagelijks vers gekookt en warm aan huis bezorgd. Vers, ambachtelijk en smaakvol bereid, dat is nog eens smakelijk eten!

Informeer naar de prijzen via: T: (0546) 70 20 73 of info@hetstreekfornuus.nl

Gemak aan huis

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer