Medipoint uitleenpunt hulpmiddelen in Wierden sluit deuren

Met ingang van 1 december 2022 is het ZorgAccent uitleenpunt voor hulpmiddelen van Medipoint aan de Kupersweg 2 in Wierden gesloten. Voor het lenen van hulpmiddelen kunt u terecht in de winkel van Mediopint in het ZGT in Almelo. De winkel is geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ook kunt u hulpmiddelen online bestellen en retourneren via www.medipoint.nl

Voor meer informatie neem dan contact op met Medipoint via telefoonnummer 088 10 20 100

Hulpmiddelen-Medipoint-ZorgAccent-064

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer