Nieuw lid Raad van Toezicht

Nieuw lid in de raad van toezicht

Per 1 januari 2020 verwelkomt ZorgAccent een nieuw lid in de raad van toezicht, namelijk Jolanda Waaijer. Na 8 jaar toezichthouderschap hebben Lilian Kraan en Johan Oude Engberinkop 31 december 2019 hun werkzaamheden beëindigd.

Jolanda Waaijer heeft vele jaren in de publieke sector, de gemeentelijke overheid gewerkt als gemeentesecretaris en algemeen directeur en heeft sinds het voorjaar 2019 de eigen onderneming ‘Zinvol Zijn’. Mensen en bedrijven (veelal in het publiek domein) kunnen een beroep doen op ‘Zinvol Zijn’ voor ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast is zij toezichthouder bij Sint Joseph Almelo en de Stichting Onderwijscentrum Almelo.

Waaiier: ‘In de zorganisatiefilosofie van ZorgAccent vind ik veel elementen terug die mij erg aanspreken. Bijvoorbeeld verantwoordelijkheden laag in zelfsturende teams beleggen en zo ruimte geven aan medewerkers om te doen wat zij nodig achten vanuit hun eigen professionaliteit’.

Voorzitter raad van toezicht Bas Schreuder: ‘Jolanda is een goede aanvulling voor onze raad die in ontwikkeling is naar nieuw toezicht, passend bij de organisatievisie van ZorgAccent en de uitdagingen van deze tijd’. Jullie kunnen mevrouw Jolanda Waaijer binnenkort beter leren kennen. Als onderdeel van het inwerkprogramma bezoekt zij in de komende maanden onderdelen van ZorgAccent om onze organisatie beter te leren kennen. Daarnaast zal zij samen met de andere leden van de raad van toezicht in 2020 weer diverse werkbezoeken afleggen binnen de verschillende organisatieonderdelen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer