Oliebollen van De Belg en Shamrock voor bewoners De Koppel in Almelo

De bewoners zijn erg lief en aardig en ik houd ervan om met mensen om te gaan in mijn werk.

Bewoners en bezoekers van De Koppel hebben op 31 december jl. oliebollen aangeboden gekregen van Ruud de Jong, eigenaar van horecaonderneming De Belg en Shamrock in Almelo. Horecamedewerker Dennis Boddeman werkt in overleg een aantal uren in woonzorglocatie De Koppel omdat hij niet volledig ingezet kan worden binnen de horeca en hij heeft de oliebollen bij de bewoners bezorgd.

Dennis is in 2020 binnen De Hofkamp in Almelo begonnen ter ondersteuning van de zorgmedewerkers nadat de horeca vanwege corona de deuren moest sluiten. Hij vond het fijn om mee te helpen in de zorg en er voor de bewoners te zijn aangezien zij geen bezoek mochten ontvangen. Toen de horeca onlangs de deuren om 17.00 uur moest sluiten heeft hij zelf weer contact gezocht met het flexbureau van ZorgAccent met de vraag of hij niet weer aan de slag kon in de zorg. Inmiddels ondersteund Dennis de zorgmedewerkers binnen De Koppel en helpt mee met de schoonmaak. ‘De bewoners zijn erg lief en aardig en ik houd ervan om met mensen om te gaan in mijn werk. Het is bijna hetzelfde als in de horeca dus ja, het werken in de zorg vind ik ook erg leuk’.

Door de coronapandemie zijn veel zorgmedewerkers overbelast of zelf ziek en kunnen horecamedewerkers door de coronamaatregelen niet aan het werk. In de afgelopen 1,5 jaar is een prettige samenwerking ontstaan tussen ZorgAccent woonzorglocatie De Koppel en Ruud de Jong, eigenaar van horecagelegenheid De Belg en Shamrock in Almelo. Voor alle betrokkenen betekent dit een win-win situatie. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden en de meerwaarde van samenwerking in deze moeilijke periode.

ZorgAccent_oliebollen_DeKoppel

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer