Oplevering nieuwbouw De Hofkamp

De eerste bewoners hebben inmiddels een kijkje mogen nemen in hun nieuwe appartementen.

Iets meer dan een jaar na de start van de bouw heeft op maandag 8 juni de oplevering van woonzorglocatie De Hofkamp in Almelo plaatsgevonden. De FAME groep, het bouwteam van Plegt-Vos Oost en de installateurs van Löwik hebben een heuse prestatie geleverd om onder gewijzigde omstandigheden rondom het coronavirus toch de geplande oplevering te kunnen halen. Om de 61 zelfstandige appartementen en 2 kamers voor kortdurend verblijf keurig op tijd klaar te hebben kwam het aan op logistieke precisie, creativiteit en goede samenwerking.

Woonzorglocatie De Hofkamp is onderdeel van ZorgAccent waar vanuit de visie ‘Net als Thuis’ wordt gewerkt. Medewerkers gaan uit van de wensen, mogelijkheden en van wat de bewoner thuis gewend was. Een voorbeeld van deze visie schijnt door in het interieur; er is rekening gehouden met inpassing van het daglicht. Sfeer en welzijn staan voorop bij de veelal oudere bewoners. Ook heeft de architectuur een knipoog naar de jaren 30, 40 van de vorige eeuw. De eerste bewoners hebben inmiddels een kijkje mogen nemen in hun nieuwe appartementen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer