SBS 6 / Hart van Nederland op bezoek bij de Heemsteresch (team Hallerhoek)

Afgelopen zondag maakte SBS /Hart van Nederland een item over onze zorgrobot Annabel:

Een robot die aangeeft dat je je medicijnen moet nemen en gezelligheid biedt op je oude dag. Dat lijkt de toekomst te gaan worden in de ouderenzorg. Zijn ‘de robots’ in aantocht, of blijft de mens altijd nodig?

Bij woonzorgcentrum Het Liefferdinck in het Overijsselse Den Ham vinden ze de zorgrobot een goede aanvulling. Annabel, want zo heet de elektronische collega, zorgt ervoor dat de dementerende bewoners aanspraak hebben en vermaakt worden. “Het gaat het personeelstekort niet oplossen maar we zien wel dat het verlichting biedt voor onze medewerkers.”

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer