Geestelijk verzorger

Geestelijke verzorging helpt ouderen en familieleden die een grote verandering meemaken en ook staan zij medewerkers bij die even hun hart moeten luchten. Maak kennis met een geestelijk verzorger van ZorgAccent.

Geestelijke verzorging voor Ouderen en Familieleden

Soms kan het leven overweldigend zijn. U kunt zich afvragen: “Waarom overkomt mij dit?” of “Wat is nog de zin van alles? Waar haal ik de kracht vandaan om door te gaan?” Gevoelens van eenzaamheid en verdriet over wat niet meer mogelijk is, kunnen u overvallen.

In zulke situaties is het belangrijk om uw hart te luchten bij iemand die begrijpt wat u doormaakt. Onze geestelijke verzorgers bieden een luisterend oor en ondersteuning bij de vragen en gevoelens die u bezighouden. Ook familieleden kunnen gebruikmaken van onze geestelijke verzorging.

 

Geestelijke verzorging bij eenzaamheid en verdriet

Een verhuizing naar een woonzorglocatie of hospice brengt vaak veel veranderingen met zich mee. Zelfs nadat uw naaste bij ons is komen wonen, kunnen er nog steeds uitdagingen zijn waar u mee geconfronteerd wordt. Een gesprek met een geestelijke verzorger kan dan verlichting bieden:

 • Voor nieuwe bewoners die moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving bij ZorgAccent.
 • Voor bewoners die zich eenzaam voelen of verdriet hebben over verlies en beperkingen.
 • Voor familieleden die lijden onder het veranderende gedrag van hun vader of moeder.
 • Voor medewerkers die te maken hebben met moeilijke situaties of ingrijpende gebeurtenissen.

U kunt contact opnemen met een zorgmedewerker om in contact te komen met een geestelijke verzorger. U kunt ook bellen naar de receptie van Krönnenzommer of een e-mail sturen naar geestelijkeverzorging@zorgaccent.nl. We heten ook uw eigen pastor, voorganger of raadsman/vrouw van harte welkom.

Geestelijkverzorgers_ZorgAccent-649_aangepast

Hoe Werkt een Geestelijk Verzorger?

Onze geestelijke verzorgers maken gebruik van verschillende benaderingen. Soms kan een persoonlijk gesprek al voldoende inzichten bieden om zelf verder te gaan. In andere gevallen kiezen we samen voor passende rituelen. Daarnaast organiseren we morele beraadsgesprekken, waarbij we met meerdere personen ethische kwesties bespreken om tot diepere inzichten en bewustwording te komen. We bieden ook groepswerk aan en hebben een uitgebreid netwerk dat we graag met u delen.

Verzorger in gesprek met cliënt / bewoner / mantelzorger / medewerker over:

Onze geestelijke verzorgers voeren gesprekken met cliënten, bewoners, mantelzorgers en medewerkers over diverse onderwerpen, waaronder:

 • Verlangens die het leven waardevol maken.
 • Omgaan met verlies en tegenslag.
 • Het ontdekken van persoonlijke krachtbronnen.
 • Rouw en verdriet.
 • Zingeving, motivatie en inspiratie.
 • Het verkennen van persoonlijk geloof of levensvisie.

Geestelijk verzorger bij ZorgAccent

Onze geestelijke verzorgers, Annerie Snier en Els Groeneveld, zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke ondersteuning en begeleiding.
ZorgAccent_GV_Annerie_SnierZorgAccent_GV_Els_Groeneveld

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies voor Persoonlijke Geestelijke Verzorging

Bij ZorgAccent begrijpen we de behoefte aan persoonlijke geestelijke verzorging. Onze ervaren geestelijke verzorgers bieden een luisterend oor, emotionele ondersteuning en begeleiding bij levensvragen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betekenisvolle ontmoeting.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer