Tubantia: Zorgorganisaties roepen Twentenaren op: Laat je op tijd testen, anders lopen wij vast!

De zorg in Twente loopt nog op zijn tenen.

ENSCHEDE – Hoewel het aantal coronabesmettingen daalt, loopt de zorg in Twente nog op zijn tenen. Huisartsen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg slaan de handen ineen om het beheersbaar te houden. Maar ze hebben ook de hulp van de inwoners, de Twentenaren nodig. „Als iemand zich te laat meldt met klachten of zich te laat laat testen en dan een zorgmedewerker besmet, dan lopen we vast.” Lees hier het hele artikel

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer