Veel talent bij vacature veiling van ZorgAccent

De vacature veiling van ZorgAccent op zaterdag 2 april heeft veel belangstellenden getrokken. Op de locatie van ROC Twente in Almelo zijn diverse zorgvacatures uit de woonzorg, wijkverpleging, huishoudelijk hulp en opleidingen onder de hamer gegaan.

Ina Kerkdijk, directeur woonzorg presenteerde de vacatures onder toeziend oog van ‘notaris’ Hans Mollema, coach bij ZorgAccent. Het doel van de veiling om enthousiaste, potentiële medewerkers te werven voor mooie vacatures in de zorg is daarmee geslaagd. Op een laagdrempelige manier kon iedereen meebieden met zijn of haar talenten op een passende vacature. Voor zowel ervaren zorgprofessionals als voor starters met zorgtalent.

Heb je de veiling gemist en toch interesse voor een vacature in de zorg? Of ken je iemand die goed zou passen bij ZorgAccent? Kijk dan op www.talentvoorzorgaccent.nl voor alle recente vacatures. Of neem contact op met het flexbureau via flexbureau@zorgaccent.nl of bel T 0900-0678

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer