Vreugde in Twentse verpleeghuizen: Binnen mag nu meer dan buiten

Interview met ZorgAccent bestuurder Aline Poolen in Tubantia

De verpleeghuizen in Twente gaan stap voor stap weer open. Soms al verdergaand dan de rest van de samenleving. De ouderenzorg vindt dat verantwoord; 95 procent of zelfs al  meer van de bewoners is volledig gevaccineerd. „We hebben een voorbeeldrol te vervullen.”

Lees hier het hele artikel 

 

Vaccineren corona bewoners 4

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer