Vrijwilliger gastheer/gastvrouw worden in De Koppel Almelo?

Heeft u een vriendelijke en servicegerichte houding en maakt u makkelijk contact? Dan bent u de vrijwilliger gastheer/gastvrouw die wij zoeken voor De Koppel.

Vrijwilliger worden in De Koppel?

Leeftijd, geslacht en opleiding zijn niet van belang! Het enige waar de gastheer/gastvrouw aan moet voldoen is een gastvrije, vriendelijke en servicegerichte houding en een natuurlijk een luisterend oor kunnen bieden. U krijgt er veel voor terug! Ten eerste natuurlijk het goede gevoel door het enthousiasme en de dankbaarheid van bewoners en medewerkers. Er wordt eens per jaar een vrijwilligersavond georganiseerd. U ontmoet dan de andere vrijwilligers die binnen ZorgAccent werken en dat zijn er maar liefst 1300. Net als de medewerkers krijgt u als vrijwilliger ook een kerstpakket. In bepaalde gevallen bieden wij ook opleidingen aan. Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg voor het welzijn van ouderen!

Thuis in De Koppel

De Koppel ligt in de wijk De Riet in Almelo. Een van de oudste wijken van Almelo. Een gezellige volksbuurt met een rustig karakter. De Koppel biedt een beschutte en veilige omgeving waarin huurders zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren. Bewoners huren bij De Koppel (gestoffeerde) appartementen met zorg dichtbij. Daarnaast is het voor huurders mogelijk om gebruik te maken van aanvullende diensten, zoals een maaltijdvoorziening, een kapper of een fysiotherapeut. Alles mag, niets moet. Men kan meedoen aan allerlei activiteiten in het Grand Café. Deze zijn er voor huurders van De Koppel, maar ook voor omwonenden. Tevens is er dagbesteding aanwezig op de locatie.

Meld u aan als vrijwilliger!

Wilt u eens kijken of dit vrijwilligerswerk wat voor u is, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Neem dan contact op met Agnes Nijhuis via T 06 12 99 45 34 of mail naar a.nijhuis@zorgaccent.nl. U kunt ook direct reageren op onze website: www.zorgaccent.nl/vrijwilligerswerk.

Indicatie en kosten

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer