Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is!

Lekker slapen en gezond weer op...

Niet iedereen valt als een roos in slaap om na 8 uur weer fris en fruitig op te staan. Eén op de vijf mensen kampt met slaaptekort. We hebben vaak een druk leven en staan altijd ‘aan’. En dat is niet altijd zonder gevaar. ZorgAccent organiseert een bijeenkomst ‘Wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is’ in samenwerking met Jessy Oude Nijhuis, Slaaptherapeute bij Therapiecentrum Almelo. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u tips, adviezen en slaaptechnieken om beter te slapen en energieker de dag te beginnen.

Wanneer: woensdag 23 november 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Waar: Therapiecentrum Twente, Vissedijk 1, Almelo.

Zorg voor vaste rituelen
Het belangrijkste is om zoveel mogelijk een standaard ritme vast te houden. Ga op dezelfde tijd naar bed en sta op zoals je gewend bent. Zorg voor vaste rituelen zodat het lichaam zich alvast voorbereidt op de slaap. Ga een half uurtje lezen, een kopje cafeïnevrije koffie of theedrinken, de deuren op slot doen en de lichten uit. Ga douchen en ga lekker naar bed.
’Als slaaptherapeute is Jessy Oude Nijhuis een specialist in het optimaliseren van het slaapgedrag. U zult tijdens de bijeenkomst ervaren hoe u uw slaapomstandigheden door onder ander uw dagritme, voeding en lichaamsbeweging kan verbeteren.

Contact
Neem contact op met T. (0546) 86 52 15 en vraag naar Jessy Oude Nijhuis. Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag voor meer informatie of aanmelding voor de bijeenkomst. U kunt ook mailen met j.oudenijhuis@therapiecentrumtwente.nl

Kosten bijeenkomst:
€ 5,00 per persoon inclusief koffie-thee-materialen.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer