Wasverzorging ZorgAccent

Bij een verblijf in een woonzorglocatie verzorgen wij ook uw was

U kunt ervoor kiezen om het standaard bed-, bad- en linnengoed van ZorgAccent of uw eigen bed-, bad- en linnengoed te gebruiken. U betaalt zelf de kosten voor het wassen, drogen, strijken en stomen van uw kleding (ondergoed, bovenkleding en stoomgoed). Er zijn ook zorgteams die aanbieden om voor maximaal € 44,91 per maand kleding te wassen. Dit wordt dan gezien als een dagelijkse groepsactiviteit.

Waskosten die niet in rekening worden gebracht:

 • Waskosten van het bed-, bad- en linnengoed
 • Als uw kleding extra vaak gewassen moet worden door uw ziekte of aandoening dan betaalt ZorgAccent de kosten als deze boven de € 104,07 per maand uitkomen. De afspraken die we hierover met u maken, leggen we vast in het zorgplan.

Bijzonderheden

 • Het is belangrijk dat u uw kleding en uw eigen bed- en linnengoed merkt met een naamlabel zodat u uw eigendommen terugkrijgt na het wassen.
 • Wanneer uw was door de wasserij wordt gewassen, voorzien zij uw kledingstuk ook van een UHF TAG. Deze TAG (een antennedraadje) zorgt er voor dat uw kledingstuk wordt herkend, op de juiste manier behandeld, retour geleverd en gefactureerd. De wasserij kan hiermee ook te allen tijde zien waar uw kledingstuk zich bevindt.
  Voor het merken van kleding betaalt u eenmalig € 46,65. Voor uw eigen bed-, bad-, en linnengoed € 37,12. Dit is voor de duur van uw verblijf.
 • De cliëntadviseur geeft u graag meer informatie. U kunt haar bereiken maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur op telefoonnummer (0548) 68 800 of per mail: clientadviseurs@zorgaccent.nl

Download was- en linnenvoorziening 2022

 

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer