We willen niet alleen verbeteren, we doen het ook!

ZorgAccent ondertekent Samenwerkingsovereenkomst Versnellingsprogramma gegevensuitwisseling Langdurige Zorg (InZicht)

De zorg verandert. Samenwerking in de zorg wordt hierdoor steeds belangrijker. We bewegen hierdoor steeds meer naar netwerkzorg. Voor deze samenwerkingen is het cruciaal dat de juiste informatie tijdig op de juiste plek komt. Zorginstellingen in de regio hebben zich o.a. door ondertekenen van het Manifest in 2020 verbonden om gezamenlijk hier invulling aan te geven.
Met de ondertekening van de Samenwerkingsovereenkomst Versnellingsprogramma gegevensuitwisseling Langdurige Zorg (InZicht) door Carintreggeland, TriviumMeulenbeltZorg, ZorgAccent, MST en ZGT als onderdeel van de subsidieaanvraag InZicht wordt de volgende stap in de standaardisatie van gegevensuitwisseling gezet.

Met de implementatie van InZicht wordt een fundament gelegd om in de toekomst nog beter samen te werken doordat cruciale informatie beschikbaar is voor zowel zorgverleners als patiënten. Door  dit programma zet de regio de volgende stap om patiëntengegevens nog veiliger en sneller uit te wisselen in de regio uiteraard met toestemming van de patiënt.

We willen dus niet alleen verbeteren, we doen het ook!

De komende weken buigt VWS zich over onze aanvraag. Binnenkort meer dus.

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer