Werken met plezier, dat was het thema van het tweede van de vier Waardigheid en trots-congressen 2021

Werken met plezier, dat was het thema van het tweede van de vier Waardigheid en trots-congressen 2021. Hoe werk je met plezier? Hoe zorg je dat bewoners dat plezier ook ervaren? En hoe overwin je schaamte in je werk? Daarover sprak dagvoorzitter Lennart Booij met medewerkers van ZorgAccent; Ina Kerkdijk (directeur woonzorg), Colleen Koopman (verpleegkundige van de Heemsteresch) en Wouter Dirk de Jong (coach woonzorg) en met Aukje Nauta (Organisatiepsycholoog, hoogleraar aan de Universiteit Leiden). Vitaliteitscoach Azmi Alubeid verzorgde een energieke afsluiting van de talkshow. Klik op onderstaande video of  kijk hier de show terug.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer