Wethouder overhandigt duofiets bij woonzorglocatie De Blenke in Hellendoorn

Vrijdag 22 oktober nam mevrouw Ploeger, woonachtig in De Blenke, uit handen van wethouder Jelle Beintema een nieuwe duofiets in ontvangst. Deze fiets stelt bewoners van De Blenke in staat om samen met een verwante of bekende fietstochtjes te maken, omdat alleen fietsen niet meer gaat. Samen met schoonzoon Siebe fietste mevrouw Ploeger het Grand Café van De Blenke binnen. Hij dankt namens zijn schoonmoeder en alle bewoners van De Blenke, de gemeente Hellendoorn voor deze prachtige fiets.

Een echte aanwinst dus, maar niet alleen voor bewoners van De Blenke. De fiets kan namelijk ook door inwoners van Hellendoorn worden gebruikt. Voor een bedrag van € 5,- per uur, € 15,- per dagdeel en € 25,- per dag is de fiets te huur.  De duofiets bij deze woonzorglocatie van ZorgAccent is de derde fiets in de gemeente Hellendoorn die door inwoners kan worden gehuurd. Ook bij woonzorglocatie De Hoge Es in Nijverdal en fietsenzaak Spijkerman in Haarle staan duofietsen klaar voor gebruik.

Wilt u een duofiets huren?
Reserveren van de duofiets bij De Hoge Es kan via:
keuken.hogees@zorgaccent.nl of bel naar: (0548) 63 46 20

De duofiets bij De Blenke kunt u reserveren via:
blenke.facilitair@zorgaccent.nl  of bel naar (0548) 65 95 24

Voor de duofiets van Spijkerman Haarle kunt u bellen met (0548) 59 50 82.

Hallo Hellendoorn
Hallo Hellendoorn is het platform dat, vanuit het landelijke coronasteunpakket, in de gemeente zorgt voor activiteiten en middelen om met elkaar het sociale gezonde leven weer op te pakken, ondanks corona. Op de website www.hallohellendoorn.nl staan bovenstaande reserveermogelijkheden tevens benoemt en leest u meer verhalen en initiatieven om samen weer te bewegen, te praten en te genieten!

Duofiets_DeBlenke_ZorgAccent

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer