Rustpunt op Natuurhuus Krönnenzommer

Sinds kort is het Natuurhuus Krönnenzommer ook een Rustpunt.

U kunt hier nu ook terecht voor een bakkie leut, gebruikmaken van het toilet en informatie vinden over de omgeving. Ook kunt u hier uw e-bike opladen of uw band plakken. Een ontspannende pleisterplaats op uw route!

rustpunt

Bezoek Natuurhuus Krönnenzommer

Van sanatorium tot verpleeghuis

Van oudsher een sanatorium, bevinden zich nu op het 37 ha grote terrein; een Hospice, tal van kleinschalige woonzorgvormen voor de verschillende expertises die ZorgAccent in huis heeft: Dementie, Korsakov, Somatiek, Revalidatie en Gerontopsychiatrie. De ruim 200 bewoners zijn ondergebracht in belevings- en eigentijds ingerichte moderne gebouwen. Toch bevinden zich op het terrein ook diverse leegstaande gemeentelijk monumentale panden en braakliggende delen. Met name deze delen van de locatie probeert het project Natuurhuus Kronnenzommer weer glans aangeven. Er mag weer iets te beleven zijn op deze locatie, oudere bewoners genieten ervan.

U bent van harte welkom, om deze locatie te bezoeken. Krönnenzommer is een openbaar terrein en toegankelijk voor een ieder die zich als gast gedraagt en respect toont voor haar bewoners, hun woonomgeving en medewerkers. Meer informatie vindt u op deze website.

 

Rustpunten

Alle Rustpunten (herkenbaar aan het Rustpuntbord) liggen aan een fiets- of wandelroute, vaak op een particulier erf met of zonder agrarische bestemming. Op deze site vindt u een overzicht van alle rustpunten.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer