Hartrevalidatie

Wanneer na een ingrijpende behandeling thuis verzorglijk onvoldoende mogelijk is, kunt u voor hartrevalidatie terecht bij ZorgAccent

Revalidatie na een hartoperatie of revalidatie na een andere ingrijpende behandeling, is in sommige situaties mogelijk bij ZorgAccent. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis, terwijl er bij u thuis onvoldoende verzorging mogelijk is. Beschikt u over de juiste indicatie, dan is opname voor kortdurende hartrevalidatie een optie bij ZorgAccent.

Zo zelfstandig mogelijk na hartrevalidatie

Ook in geval van hartrevalidatie staan er bij ZorgAccent deskundige zorgmedewerkers voor u klaar. Bij opname krijgt u een zorgmedewerker aangewezen als aanspreekpunt voor u en uw naasten/mantelzorgers. De medewerkers ondersteunen u bij het opnieuw aanleren van uw persoonlijke verzorging en dagelijkse activiteiten. In de loop van de revalidatieperiode verschuift het accent van zorgen naar begeleiden. Alles wat u doet gedurende de dag staat in het teken van revalideren. Om de revalidatie goed te laten verlopen, is het dan ook belangrijk dat u zich actief opstelt.

 

Hartrevalidatie bij ZorgAccent

De revalidatieafdeling van ZorgAccent neemt u op na ziekenhuisopname om te revalideren. Hier werkt u intensief samen met een team van behandelaars en verzorgenden aan uw zelfredzaamheid. Dit is gericht op terugkeer naar uw eigen woonomgeving. Soms zijn er blijvende gevolgen na een hartoperatie of andere aandoening. In dat geval leert u om zo goed mogelijk met deze beperking(en) om te gaan. Lukt het niet meer om naar uw huidige woning terug te keren, dan zoeken wij samen met u een andere geschikte woonvorm.

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.1

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland