Wachtlijst

Is er sprake van een wachtlijst voor een plaats in het verpleeghuis?

ZorgAccent streeft naar maatschappelijk aanvaardbare wachttijden. Het is alleen niet altijd mogelijk om direct opgenomen te worden op de locatie van uw voorkeur. Indien u geen voorkeur heeft voor een specifieke locatie dan is de kans groot dat er op korte termijn plek is in een van onze verpleeghuizen of woonzorglocaties. Als u voorkeur heeft voor een specifieke locatie dan kan de wachttijd verschillen. Dit kan variëren van enkele dagen/weken tot 6 maanden en langer. Of er snel plek voor iemand is hangt af van verschillende factoren.

Bij een langere wachttijd zoeken wij samen met u naar een oplossing en kijken we of u tijdelijk ergens anders kunt wonen. ZorgAccent zet zich in voor een cliëntgerichte invulling; bij ons staat de best passende oplossing voor uw situatie voorop.  Ook als daarvoor iets meer tijd nodig. Onze cliëntadviseurs informeren u graag hierover. T: (0548) 68 80 00 of mail naar clientadviseurs@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer