Woonzorgcentra of woonzorgcentrum

Een woonzorgcentrum, of verzorgingshuis zoals het nog steeds soms genoemd wordt, heet bij ZorgAccent Wonen met zorg.

Een woonzorgcentrum van ZorgAccent bestaat uit kleinschalige woonvormen voor ouderen en voor mensen met dementie. We begrijpen dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wilt blijven wonen. Maar als u ouder wordt of dementerend bent en het gaat thuis niet meer, dan is wonen in een van onze woonzorglocaties een prachtige optie. U kunt bij ons woonzorgcentrum ook terecht voor een tijdelijk verblijf.

Woonzorgcentrum met kleine teams

In de woonzorglocaties van ZorgAccent werken we met kleine, vaste teams die zorgen voor een groep bewoners. Voordeel is dat u de medewerkers goed leert kennen en omgekeerd. De medewerkers, de vrijwilligers en de mantelzorgers vormen een gemeenschap die samen problemen oplossen. Ze komen tot oplossingen die aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.

 

Van woonzorgcentra naar kleinschalige woonvormen

Wij vinden het belangrijk dat u zich zo thuis mogelijk voelt bij ons. Ons uitgangspunt is daarom Net als thuis. Samen met u kijken we naar mogelijkheden zodat u een zo hoog mogelijk niveau van welbevinden ervaart. U bepaalt als bewoner zoveel mogelijk zelf: hoe laat u opstaat, wat u gaat eten of hoe laat u wilt eten, zodat u met plezier bij ons woont.

 

De verschillende woonvormen (woonzorgcentra) die ZorgAccent biedt:

 

De beste zorg voor u

Komt u bij ons wonen, dan bespreken we samen met u en uw familie wat u belangrijk vindt en wat ervoor nodig is om het samen te organiseren. De medewerkers van ZorgAccent blijven verantwoordelijk voor de professionele zorg. Zij zijn daarvoor opgeleid en voegen de extra kennis en kunde toe over de beperking / aandoening waarmee u kampt.

 

Meer informatie

Wilt u een persoonlijk advies? Onze cliëntadviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden die ZorgAccent u biedt op het gebied van wonen en zorg. Neem contact op per mail of  bel (0548) 688 000.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer