Zelfstandig wonen met zorg bij ZorgAccent

Wonen met zorg in de buurt is een mooie optie die ZorgAccent aanbiedt.

U huurt uw eigen appartement van ZorgAccent of de woningcorporatie (Het Flierborgh) waar u zich thuis voelt en uw eigen regie voert. Veilig, met gezelschap in de buurt en 24 uur per dag zorg dichtbij. U kunt de activiteiten blijven doen waar u van houdt. En mocht het nodig zijn dan kiest u uit een uitgebreid zorg- en dienstenaanbod.

Zelfstandig wonen met zorg

Locaties voor zelfstandig wonen met zorg

In De Koppel en Het Flierborgh zijn twee teams wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ZorgAccent werkzaam. Zij bieden zorg wanneer dat nodig is. Samen met u overleggen zij hoe u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zij coördineren uw zorg en onderhouden contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. En als het nodig is, nemen zij contact op met andere zorgverleners of instanties.

 

Zelfstandig en veilig wonen

Bij De Koppel in Almelo houdt de huismeester toezicht op het gebouw en de omgeving. Daarnaast beschikt u in uw huis over een alarminstallatie. In noodgevallen is er dan snel iemand bij u. Binnen De Koppel is ook ‘s nachts iemand van de wijkverpleging aanwezig. Dat geeft een veilig gevoel!

 

Eigen appartement met zorg in de buurt

In uw eigen appartement heeft u alle gelegenheid voor het ontvangen van familie en vrienden. En blijft uw bezoek een nachtje logeren? Dan boekt u tegen een vergoeding de logeerkamer in De Koppel. Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Er is een sfeervol Grand Café inpandig, waar u binnenloopt wanneer u maar wilt. Hier serveren we heerlijke maaltijden bereid door de koks van Het Streekfornuus.

Het Flierborgh – Ook binnen Het Flierborgh in Vroomshoop woont u zelfstandig in een beschutte woonomgeving. In uw eigen appartement bent u zichzelf en voert u uw eigen regie. Doe gezellig mee aan de activiteiten die we organiseren. De kans is groot dat u daar leuke medebewoners ontmoet.

 

Meer informatie en inschrijven

De Koppel
Meer informatie over Thuis in De Koppel vindt u in de folder. Hierin leest u alles over het Thuis in De Koppelarrangement, de verschillende appartementen, aanvullende diensten, huur- en servicekosten. Ook informeren we u over de mogelijkheden van kortdurende opname en Volledig Pakket Thuis (VPT).

Bellen T. 0900 0678 of stuur een mail sturen naar hurenmetzorg@zorgaccent.nl. Vraag naar de mogelijkheden voor inschrijving.

 

Het Flierborgh

Meer informatie over zelfstandig wonen met zorg bij Het Flierborgh leest u in de folder ‘Welkom in het Flierborgh’ of neem contact op met de clientadviseurs van ZorgAccent.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer