Zorg aan huis met thuiszorg

Heeft u zorg thuis nodig?

ZorgAccent kijkt samen met u en uw naasten, welke zorg en ondersteuning het beste bij u past. In verschillende gemeenten bieden we uiteenlopende diensten aan op dit gebied. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding. Dit maakt langer thuis wonen mogelijk.

Thuisbegeleiding

Zorg aan huis of thuiszorg van ZorgAccent

ZorgAccent is er trots op een breed scala aan diensten aan te bieden, variërend van wijkverpleging, huishoudelijke hulp tot specifieke thuisbegeleiding. Onze primaire doelstelling is het faciliteren van comfortabel en onafhankelijk thuis wonen, ongeacht uw situatie. We zijn actief in diverse gemeenten, waardoor we flexibel zijn in het leveren van onze diensten dicht bij u.

 

Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden: Uw zorgspecialisten
Het team van ZorgAccent bestaat uit deskundige wijkverpleegkundigen en verzorgenden die zorg van topkwaliteit bieden, precies op maat. Ze zijn niet alleen goed geïnformeerd over algemene ziektes en het verzorgen van wonden, maar hebben ook uitgebreide ervaring met complexere zorgbehoeften zoals dementie en palliatieve zorg.

Wat onderscheidt ons? Onze teams zijn zelfsturend en hebben een kleinschalige benadering. Dit zorgt ervoor dat u altijd in contact komt met bekende gezichten, wat bijdraagt aan een gevoel van vertrouwen en comfort.

 

Aanvragen

Voor het aanvragen van thuiszorg is er geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Neem als verzekerde rechtstreeks contact op met een team wijkverpleging in uw wijk of door te bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar).

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer