Zorg aan huis met thuiszorg

Heeft u zorg aan huis nodig?

ZorgAccent kijkt samen met u en uw naasten, welke zorg en ondersteuning het beste bij u past. In verschillende gemeenten bieden we uiteenlopende diensten aan op dit gebied. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding. Dit maakt langer thuis wonen mogelijk.

Thuisbegeleiding

Zorg aan huis of thuiszorg van ZorgAccent

Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden bieden zorg aan huis op maat. Ze hebben kennis van ziektes en ervaring met het verzorgen van wonden. Ook weten ze veel over dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken. Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt. Onze teams zijn zelfsturend en werken kleinschalig; dit betekent dat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft binnen het team. Dat is wel zo vertrouwd.

 

Aanvragen

Voor verpleging en thuiszorg is geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Neem als verzekerde rechtstreeks contact op met een team wijkverpleging in uw wijk of door te bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar).

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.0

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer