Zoeken
Lees voor

Persoonlijke zorg of verzorging

Persoonlijke verzorging aan huis maakt langer zelfstandig thuis wonen mogelijk

ZorgAccent komt naar u toe voor zorg aan huis en persoonlijke verzorging. Dit maakt dat langer thuis wonen mogelijk is. We kijken samen met u en uw naasten welke hulp en ondersteuning het beste bij u past. In verschillende gemeenten bieden we diensten en zorg aan huis. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding.

Persoonlijke zorg en verzorging

Heeft u ondersteuning nodig bij het wassen, aankleden, medicijnen innemen, wonden verzorgen of medische handelingen? Onze wijkverpleging kan u daarbij helpen. Zij hebben kennis van ziektes en ervaring met het verzorgen van wonden. Ook weten ze veel over dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken.

 

Zorg op maat voor u persoonlijk

Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt. Heeft u een chronische ziekte zoals COPD (long-aandoeningen), diabetes, kanker, reuma, CVA of complexe wonden? In dat geval overlegt het team met speciaal opgeleide verpleegkundigen. We zorgen ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt krijgt binnen het team. In situaties die daarom vragen bieden we ook nacht-zorg. Voor verzorging of verpleging neemt u contact op met een team van ZorgAccent Wijk-verpleging. Er is altijd wel een team bij u in de buurt.

 

Zorg en hulp bij de huishouding

Heeft u naast persoonlijke verzorging ook behoefte aan hulp in de huishouding? Ook dat is te combineren met zorg aan huis. Onze huishoudelijke hulpen staan voor u klaar als u (tijdelijk) deze werkzaamheden zelf niet meer kunt verrichten. We kijken samen met u wat u zelf kunt, wat uw mantelzorgers doen en wat wij overnemen. Zo kunt u zo lang mogelijk in een schoon huis blijven wonen. U maakt samen met de hulp afspraken, waarbij de hulp rekening houdt met uw wensen. Aanvraag voor huishoudelijke hulp regelt u via het WMO-loket van de gemeente waarin u woont. Vraag naar hulp van ZorgAccent Hulp bij het Huishouden.

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer