ZorgAccent bij TOP 5 van best gewaardeerde zorgorganisaties

Fantastisch nieuws en trots op onze collega’s!

Zorgkaart Nederland heeft de best gewaardeerde zorgorganisaties van afgelopen jaar bekend gemaakt en in de categorie Wijkverpleging hoort ZorgAccent bij TOP 5 van best gewaardeerde zorgorganisaties van ons land met een gemiddeld cijfer van 9.5. Wat een mooi compliment en een prachtige opsteker!

Gistermiddag, dinsdag 5 maart, bezocht een delegatie van de Patiëntenfederatie Nederland ZorgAccent aan de Bellavistastraat in Almelo. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij leden van het Panoramateam en verschillende collega’s uit Wijkteams aanwezig waren, werden we in het zonnetje gezet. Eggelien Timmer en Elly Kiewit namen de prachtige waardering namens de Wijkteams in ontvangst.

De ZorgkaartNederland TOP 2023 laat een top vijf zien per zorgsector, zonder volgorde. De top vijf is bepaald aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het is dus de waardering van onze eigen cliënten, hun families en naasten. Het thema dit jaar is ‘Samen Beslissen’. De ZorgAccent Wijkteams zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening. Hieronder een kleine greep uit de mooie waarderingen die we hebben ontvangen:

“Een gemotiveerd en betrokken team, fijne contacten en klantgericht.”

“Het wijkteam heeft jarenlang mijn stiefvader verzorgd. Zeer betrokken mensen en zeer deskundig, maar vooral heel erg lief en inlevend voor degene die zorg nodig had.”

Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging, is trots: “Als Raad van Bestuur en directie zijn wij erg trots op onze medewerkers. Zij maken het waar, alle credits gaan dan ook naar hen, want zij hebben gezorgd voor deze mooie waardering!”

Eggelien Timmer (l) en Elly Kiewit

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer