ZorgAccent organiseert banenmarkt

Volop vacatures en opleidingsmogelijkheden

ZorgAccent organiseert op 15 juni een banenmarkt. Van 10.30 tot 16.00 uur kunnen mensen die op zoek zijn naar zinvol werk in de zorg terecht aan de Bellavistastraat 7 in Almelo.

Op de markt geven medewerkers van ZorgAccent niet alleen informatie over de mogelijkheden die er zijn qua vacatures, maar vertellen zij belangstellenden ook graag over hoe het is om te werken in een zelfsturend team, de visie Net als thuis en de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen ZorgAccent. ZorgAccent heeft een ruim aanbod aan vacatures zowel binnen haar woonzorglocaties, de wijkverpleging als ook in hulp bij de huishouding. ZorgAccent is op zoek naar verzorgenden IG of (wijk)verpleegkundigen, woonbegeleiders en medewerkers huishoudelijk werk. Ook jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk in de zorg of in de huishouding bij cliënten, zijn van harte welkom op deze banenmarkt.

Training en scholing

Behalve voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan in de zorg, is de markt ook interessant voor ambitieuze verpleegkundigen met niveau 4: ZorgAccent geeft hen de mogelijkheid zich te laten opleiden tot HBO-niveau. Op de markt geven medewerkers hier graag meer informatie over. Overigens biedt ZorgAccent al haar medewerkers de mogelijkheid zich via training en scholing verder te ontwikkelen. Dit vanuit de onderliggende gedachte dat de individuele medewerker de kwaliteit van zorg bepaalt.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer