Zoeken
Lees voor

Ontmoetingsplein Avedan 55 PLUS in gemeente Almelo

Het Ontmoetingsplein brengt 55-plussers met elkaar in contact

Op het Ontmoetingsplein 55 PLUS staat samenwerking centraal. Het Ontmoetingsplein brengt organisaties en 55- plussers met elkaar in contact. Het Ontmoetingsplein 55 PLUS is een samenwerking tussen verschillende ouderen en zorg en welzijnsorganisaties zoals Avedan in Almelo. Hier komen de behoefte van 55- plussers en de activiteiten van de verschillende organisaties samen. De medewerkers van de zorgorganisaties kunnen cliënten en mantelzorgers stimuleren om elkaar te ontmoeten in de wijken en samen meedoen aan de verschillende activiteiten. Te denken valt aan samen spelletjes doen, winkelen maar ook om eigen talenten te delen met elkaar. Zoals bijvoorbeeld tuinieren, samen breien en schilderen. Je kan door de ontmoeting met elkaar van elkaar leren!

Vraag en aanbod samen brengen

Maandelijks is er op drie locaties een ontmoetingsochtend in Almelo. Hier kunnen 55- plussers elkaar ontmoeten, -Maandelijks is op drie locaties in de stad een ontmoetingsochtend. Hier kunnen 55plussers elkaar ontmoeten, ideeën en vragen met elkaar uitwisselen. Vraag een aanbod komen hier samen. Er ontstaan vaak leuke contacten! Mensen die met elkaar gaan wandelen, fietsen, musea bezoeken, een gespreksgroep beginnen, handwerken, eten of een avondje of middag uit.

Meerdere plaatsen
In de regio Hellendoorn, Rijssen, Tubbergen en Twenterand zijn huiskamers voor senioren actief. Informeer in uw woonplaats bij de welzijnsorganisaties naar de mogelijkheden.

Meer ZorgAccent PLUS

Mantelzorgers zijn onmisbaar. Niet alleen omdat steeds meer mensen hulpbehoevend zijn, maar ook door de vele bezuinigingen in
de gezondheidszorg.

Lees meer

Zelf chocolade maken tijdens de workshop bij Twente Decadente. Erg leuk en lekker!

Lees meer

In samenwerking met de VVV- en Tourist Info kantoor in gemeente Hellendoorn zijn er mooie fietsroutes voor u samengesteld.
Geniet ervan!

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer