Pedicure en manicure aan huis

Onze pedicures komen graag bij u aan huis...

Mooie verzorgde nagels. Wie wil dat niet? Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit: nagels knippen, frezen, eelt en kleine likdoorns weghalen, controle en schoonmaken. Onze pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van voet en nagelproblemen, verwijderen van likdoorns en kleine wondjes bij likdoorns. U krijgt vrijblijvend advies voor gezonde, verzorgde en mooie voeten. Laat u thuis verwennen.

Het is ook mogelijk om een manicure aan huis te laten komen. Informeer naar de mogelijkheden! Lekker gemakkelijk aan huis en gezellig!

 

Wat kost het?

Prijs pedicure:.Vanaf € 30,00 voor een standaardbehandeling. De overige prijzen en behandelingen in overleg met de pedicure. De pedicure informeert u over de vergoedingen bij uw zorgverzekering.
Prijs manicure: afspreken in overleg met de manicure.

U kunt onderstaande formulier invullen voor de pedicure of manicure.
Wilt u meer informatie of wilt u zich telefonisch aanmelden? Bel met ZorgAccent PLUS via T. 0900 0678 van maandag t/m donderdag van 8.30-12.30 uur.
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

   Medewerker

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een 9.2

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer