Blog 3 van Hospice Noetsele

Zijn duim ging dan ook vaak omhoog als waardering voor de goede zorgen.

Mijn eerste kennismaking met het Hospice is nu vijf jaar geleden. Dat was in de periode dat mijn vader zijn laatste levensfase daar doorbracht. Door mijn vader werd ik vrijwilliger bij het Hospice.

Duim omhoog voor de goede zorg
Bij binnenkomst voelden we het al; het was net of we in een heel warm bad kwamen. Mijn vader was zo onder de indruk van alle vrijwilligers. Of ze nu wel of niet in de zorg zaten, of nog een baan hadden. Ze deden het allemaal vrijwillig onder de begeleiding van de twee coordinatoren Ingrid en Siny. Dat kon rekenen op de waardering van mijn vader (en ons). Mijn vader heeft nog een week van deze warmte en liefde mogen genieten. Zijn duim ging dan ook vaak omhoog als waardering voor de goede zorgen.

Er echt zijn voor mijn vader
Door deze goede zorgen konden wij er echt voor mijn vader zijn. Dat maakte dat ik het werk van de vrijwilligers in het Hospice erg ben gaan waarderen. Na het afscheid van mijn vader had ik ook de wens om op de Hospice te gaan werken. Dit doe ik nu al vele jaren met veel plezier.

Mieke Tuitert
Vrijwilligster Hospice Noetsele

 

Vrijwilliger worden in Hospice Noetsele?
Wilt u ook een verschil maken voor mensen in hun laatste levensfase? Word vrijwilliger bij het Hospice. Hier vindt u meer informatie. Liever eerst een kijkje achter de schermen nemen? Dat kan hier. Overigens zijn mannen ook van harte welkom!

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer