Brei- en kletscafé het Vertier in Kulturhus Nijverdal

Vanaf vrijdag 5 november kunt u gezellig samen breien en bijpraten bij het brei- en kletscafé in Nijverdal. Deze bijeenkomst wordt wekelijks georganiseerd en vindt plaats in het Kulturhus. Het brei- en kletscafé is een gezamenlijk initiatief van ZorgAccent het Vertier, het Kulturhus en het Nationaal Ouderen Fonds. Man, vrouw, jong, oud – iedereen is welkom, want hoe meer gezelligheid, hoe beter.

Ook beginnelingen kunnen zich aanmelden. Vrijwilligers en andere ervaren breiers helpen u graag op weg. U hoeft zelf geen patronen mee te nemen. ZorgAccent het Vertier en het Ouderenfonds delen patronen uit voor beginners én gevorderden.

Waarom naar het brei- en kletscafé?

Waarom zou u alleen thuis zitten met een breiwerkje op de bank als u ook gezellig samen met andere mensen kunt bijpraten en aan de slag kunt? Het Ouderenfonds organiseert door het hele land breiclubs en vanaf november samen met ZorgAccent het Vertier in het Kulturhus in Nijverdal. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ouderen én jongeren wekelijks samen breien en haken en gezellig kletsen. Door samen te handwerken, breien of haken bouwen ouderen sociale contacten op en kunnen jongeren de kneepjes van het breien leren van de oudere deelnemers. Vrijwilligers helpen u met bijvoorbeeld het lezen van de patronen of door het bieden van een vaste hand of een luisterend oor.

Samen breien of meer info?
Lijkt het u leuk om samen te breien in het Kulturhus? Wekelijks gaan we samen creatief aan de slag van 10.00 tot 12.00 uur aan het Kuperserf 43, 7443 HC in Nijverdal. Inloop vanaf 9.30 uur, de koffie en thee is voor eigen rekening. Spreekt u dat aan of wilt u graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Tineke Piksen van ZorgAccent het Vertier, tel. 06 55 69 85 68. Of stuur een mailtje naar dagbesteding.hetvertier@zorgaccent.nl

Breicafe-stadskwartier._verkleind

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer