Geen diploma.. wel aan de slag bij ZorgAccent Huishoudelijke Hulp

ZorgAccent Huishoudelijke Hulp start met een pilot waarbij personeel wordt aangetrokken zonder dat er een uitgebreide sollicitatieprocedure doorlopen wordt. Tijdens inloopochtenden op diverse locaties in Twente wordt geïnteresseerden de mogelijkheid geboden om zich in te schrijven.

Op deze manier kan iedereen gelijk aan de slag zonder sollicitatiegesprek, zonder brief of CV. Naar arbeidsverleden wordt niet gekeken. Motivatie is de belangrijkste reden om iemand aan te nemen. Het gaat er niet om wie je bent of wat je hebt gedaan, maar wat je nu kunt bijdragen.

“Deze manier van werven is ontstaan volgens het Open Hiring principe, een ongedwongen manier van werven, waarbij echt iedereen een gelijke kans heeft”, vertelt Joanelle Klaas, coördinator Huishoudelijke Hulp bij ZorgAccent. “Je hoeft alleen maar echt aan het werk te willen”.

De inloopochtenden zijn iedere dinsdag in verschillende gemeentes. Joanelle: “Op de aangewezen locaties en tijden is iemand aanwezig om vragen te beantwoorden over de werkwijze, de werkzaamheden, werktijden en allerlei andere vragen die bij je opkomen. Stel ze gerust, we ontmoeten je graag.”

📍 Hellendoorn (De Blenke, Reggeweg 42)
Elke dinsdag tussen 10.00 – 12.00 uur.
📍 Twenterand (Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1)
Elke dinsdag tussen 10.00 – 12.00 uur.
📍 Rijssen – Holten (Wijkgebouw Tuinstraat Holten, Tuinstraat 2)
Elke dinsdag tussen 12.00 – 14.00 uur.
📍 Wierden (Hoofdkantoor ZorgAccent Bellavistastraat 3 in Almelo)
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

“Iedereen is welkom, er worden geen vragen gesteld. Een praatje is er alleen omdat je vragen aan ons stelt. Jij wilt tenslotte aan het werk. En dat kan de volgende dag al!”

#Gewoondoen!

ZAHH Pilot OH

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer