Ine Lenferink, naast haar baan als verzorgende ook jarenlang vrijwilligster in de zorg, dat verdient een lintje!

Ine Lenferink-Kotte (68 jaar) is woensdag 25 augustus verrast met een koninklijke onderscheiding. Deze is uitgereikt door wethouder en eerste locoburgemeester gemeente Tubbergen, dhr. Erik Volmerink. Ine ontvangt het lintje voor haar jarenlange vrijwilligerswerk naast haar baan als verzorgende bij De Hofkamp. Een bijzondere bijkomstigheid is dat zij haar 50-jarige werkjubileum viert ls ziekenverzorgster bij ZorgAccent.
Een uitzonderlijke prestatie die haar collega’s en werkgever niet zomaar voorbij lieten gaan. Tijdens een feestelijke middag, werd Ine in het zonnetje gezet in De Hofkamp in Almelo, waar ze werkt als verzorgende IG.
“Ik heb nooit behoefte gehad om ergens anders te gaan solliciteren. Het was hier altijd fijn. Zorg is mijn passie! Ik haal voldoening uit de waardering van mensen en uit m’n werk!”

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer