ZorgAccent PLUS lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden we het jammer dat u overweegt geen ZorgAccent PLUS- lid meer te zijn. Dat kan om verschillende reden zijn. U maakt geen gebruik van de servicesdiensten of het lenen van gratis loophulpmiddelen of u gaat binnenkort verhuizen naar een andere plaats of naar een woon-zorgcentrum.

Wist u dat we ook met een aantal dienstverleners in geheel Nederland actief zijn: Denk aan het gratis lenen van hulpmiddelen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels of rijbewijskeuringen op de verschillende locaties in Nederland.
Heeft u een ZorgAccent PLUS collectief aanvullende verzekering bij Menzis, Zilveren Kruis of Univé geef de wijziging door!

Weet u zeker dat u wilt opzeggen? Dat kan via bijgaande formulieren. Zorg dat u het lidnummer bij de hand heeft of overige gegevens.

Opzeggen ZorgAccent PLUS?

We zijn benieuwd naar u reden van opzeggen? Maak het kenbaar op het formulier.

Opzeggen bij overlijden?
Is er een familielid van u overleden? gecondoleerd met dit verlies. We willen u zo goed mogelijk helpen, want we begrijpen dat dit een moeilijke periode is. Om het zo makkelijk mogelijk te maken kunt u eenvoudig het lidmaatschap opzeggen of overzetten op een andere naam. klik dan hier.

Online overlijden melden
Het online melden van een overlijden is gemakkelijk en snel. ook als u niet alle informatie bij de hand hebt, kunt u online een melding maken. Wij bellen u terug als blijkt dat er nog informatie mist. Het overzetten van het lidmaatschap op een andere naam is ook mogelijk. Het lidnummer blijft hetzelfde.

Liever bellen?
We kunnen u ook telefonisch bijstaan. Neem contact op met ZorgAccent PLUS. Bel ons op 0900 0678 van maandag tot donderdag bereikbaar van 8.30 -12.30 uur.

  kaart

  Zorg nodig?

  Zoek naar een
  vestiging bij u
  in de buurt.

  Contact

  ZorgAccent
  Postbus 226
  7600 AE Almelo

  Zorg bij u in de buurt 0900 0678 info@zorgaccent.nl

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   ZorgAccent fietser