Nieuw tuinhuis met overkapping voor hospice Noetsele dankzij giften 

Hospice Noetsele in Hellendoorn heeft een nieuw tuinhuis gekregen dankzij giften van bedrijven en bewoners en diens familie. Het oude tuinhuis was in gebrekkige staat en nodig aan vervanging toe. Het nieuwe tuinhuis is van grote waarde voor bewoners in hun laatste levensfase. Het is een fijne plek waar men overdekt en beschut buiten kan zitten of binnen met familie samen kan zijn voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag.

De extra ruimte is ook prettig voor familie wanneer zij waken. Familie kan zich even terugtrekken op een eigen plek en toch dicht in de buurt van hun dierbare zijn. Bewoners en medewerkers zijn erg blij met het eindresultaat. Het hospice wil iedereen die een gift aan Stichting vrienden van Hospice Noetsele heeft gedaan hartelijk danken.

Wilt u ook van betekenis zijn? 

Hospice Noetsele is op zoek naar vrijwilligers die het team komen versterken. Als vrijwilliger wordt u actief betrokken bij de verzorging, begeleiding en ondersteuning van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat men minimaal één dagdeel per week en voor de weekenden 1 x per 3 weken een dagdeel beschikbaar is en op wisselende tijden vrijwilligerswerk wil doen.

Lees op www.zorgaccent.nl/blog de verhalen van onze vrijwilligers over hun mooie en bijzondere werk in hospice Noetsele. Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden of wilt u meer weten? Coördinator Ingrid de Lange vertelt u graag meer! U kunt haar bellen via 088 – 988 2680 of mailen naar hospice@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer