Rondleiding voor cliënten op bouwplaats Dr. Vospaviljoen

En een moment van eestesteenlegging voor de woongroepen

Voor de nieuwbouw van het Dr. VosPaviljoen op woonzorglocatie Krönnenzommer hebben cliënten in de afgelopen 2 maand per woongroep een bezoek gebracht aan de bouwplaats en aan hun nieuwe onderkomen. Voor alle woongroepen was er een introductie van bouwregisseur Reinnier Wender. Reinnier begeleid het bouwproces en heeft nauw overleg met cliënten en woonbegeleiders.

Medio april hebben cliënten van woongroep De Öpper een rondleiding gehad op de bouwplaats. Eind april konden cliënten van woongroep De Vlegel een bezoek brengen en woensdag 2 juni hebben cliënten van De Sikkel hun in aanbouw zijnde woning bezocht. Op alle dagen heeft een moment eerstesteenlegging plaatsgevonden. Een cliënt van elke woongroep heeft onder begeleiding van een uitvoerder van Goosen Te Pas Bouw de eerste steen van zijn of haar woongroep ingemetseld. Een moment om trots op te zijn!

Volg het bouwproces op deze webpagina.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer