Sander Meijer nieuwe directeur Wijkzorg bij ZorgAccent

De Raad van Bestuur en het Panoramateam van ZorgAccent hebben Sander Meijer per 1 januari 2024 benoemd tot nieuwe directeur Wijkzorg. Sander Meijer volgt daarmee Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging, op die per 1 juli 2024 met pensioen gaat.

De verantwoordelijkheid van Erik Vuurboom is in de loop der tijd, naast wijkverpleging, uitgebreid met dagbesteding, huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding en een deel van de ondersteuning. Daarom is, tegelijk met de aanstelling van Sander Meijer, de functiebenaming gewijzigd in directeur wijkzorg omdat dit beter de volledigheid van de functie dekt.

Sander Meijer is inmiddels gestart in zijn nieuwe functie. In het eerste halfjaar trekken Sander en Erik samen op, zodat Sander Zorg Accent beter kan leren kennen én zich zelfsturing en het Rijnlands denken en werken verder eigen kan maken.

Aline Poolen, bestuurder van ZorgAccent, zegt uit te kijken naar de samenwerking met Sander Meijer: ‘We hebben Sander leren kennen als een betrokken en inhoudelijk gedreven mens met pit. Hij was regiomanager bij RIBW Overijssel en heeft daarvoor veel ervaring opgedaan in diverse zorgorganisaties in het sociaal domein. Hij heeft hart voor de zorg en visie voor de wijk. Juist daar waar mensen thuis wonen en hulp en ondersteuning nodig hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat de directe overgang tussen Erik Vuurboom en Sander Meijer op deze manier zo goed mogelijk zal verlopen en alle medewerkers optimaal ondersteund blijven in deze overgangsperiode’.

Sander Meijer

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer