Twee Twentse zorginstellingen in landelijke top 10

ZorgAccent en TMZ horen bij de best gewaardeerde organisaties op ZorgkaartNederland

Op de eerste dinsdag van december maakt Patiëntenfederatie Nederland  traditiegetrouw de 10 best gewaardeerde zorginstellingen van Nederland per zorgsector bekend. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen er op ZorgkaartNederland het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. Twee Twentse zorginstellingen voor ouderen staan in de landelijke top 10 (Top 2021). ZorgAccent is een van de tien organisaties die op het gebied van wijkverpleging in 2021 het best werd gewaardeerd en TriviumMeulenbeltZorg in de sector verpleging & verzorging.

Trots
Zowel bij ZorgAccent als TMZ wordt er blij gereageerd. Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging ZorgAccent: ‘Ik ben natuurlijk ontzettend trots op deze waardering van onze cliënten voor de inzet van onze medewerkers die hun uiterste best doen om kwalitatief goede zorg te leveren. Zorg zoals bedoeld, maar ook zorg die door de cliënten warm wordt gevoeld. Vandaar deze waardering. Een opsteker voor iedere medewerker van ZorgAccent.’ Bestuurder Aline Poolen vult aan: ‘Het is een bijzondere prestatie die zorgteams elke dag zo optimaal mogelijk bieden. Dit doen we samen met mantelzorgers en naasten: daarin leren we elke dag met en van elkaar zelfs in moeilijke omstandigheden als afgelopen jaar waarin we te maken hebben met de Covid-19 pandemie.’

Fred Schrander en Willy Belshof, Raad van Bestuur van TriviumMeulenbeltZorg, reageren blij. “Bewoners, cliënten en hun naasten delen hun eigen ervaringen op ZorgkaartNederland. Wij zijn trots op het feit dat we op basis van hun ervaringen in de Top 2021 staan. Het betekent immers dat zij ook in deze coronatijd erg tevreden zijn met de zorg die wij met elkaar leveren. Dat is een prachtig compliment voor alle medewerkers en vrijwilligers zowel in de verpleeghuizen als in de wijk die vanuit hun hart voor onze kwetsbare ouderen werken, dag en nacht.”

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Bewoners/cliënten en naasten kunnen hier hun mening geven over de zorg die wordt geboden. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer