Twentse thuiszorgorganisaties willen meer grip krijgen op het aantal coronabesmettingen

Interview met directeur wijkverpleging Erik Vuurboom: "Cliënten geven gezondheidsklachten niet altijd door aan de wijkverpleging."
De Twentse thuiszorgorganisaties willen meer grip krijgen op het aantal coronabesmettingen. Cliënten geven gezondheidsklachten niet altijd door aan de wijkverpleging. Die maakt zich zorgen en heeft de GGD Twente benaderd voor hulp.
In een interview met Tubantia deelt directeur wijkverpleging Erik Vuurboom van ZorgAccent zijn zorgen „We hebben gevraagd of de GGD namen kan doorgeven van mensen die bij hen positief zijn getest en ook zorg van ons krijgen. Incidenteel gebeurt dat, maar niet structureel.”
Ook ZorgAccent wijkverpleegkundige Alida de Haan krijgt in coronatijd met kunst- en vliegwerk haar dagelijkse klus in de thuiszorg geklaard. “Het is altijd al doorpakken, maar in coronatijd is het nog meer aanpoten.”
ZorgAccent Alida de Haan

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer