Professionele Thuishulp en Thuiszorg

Bent u op zoek naar professionele thuishulp of thuiszorg? Bij ZorgAccent staan we voor u klaar om samen met u en uw naasten de best passende hulp, zorg en ondersteuning te vinden.

In verschillende gemeenten bieden we uiteenlopende diensten aan voor thuishulp. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding. Zo kunt u langer thuis blijven wonen.

Kies voor Thuiszorg van ZorgAccent

Onze toegewijde wijkverpleegkundigen en verzorgenden bieden maatwerk thuiszorg aan. Ze hebben over uitgebreide kennis van diverse ziektes en hebben ruime ervaring in wondverzorging. Ook zijn ze goed bekend met dementie, zorg in de laatste levensfase en alle aspecten die daarbij komen kijken. Bovendien is er altijd een wijkteam dichtbij u aanwezig. Onze zelfsturende teams werken op kleinschalige wijze, waardoor u vertrouwde gezichten ziet en altijd een vast aanspreekpunt heeft binnen het team.

Hoe vraagt u Thuiszorg aan?

Thuiszorg of thuishulp aanvragen? Voor het aanvragen van verpleging en thuiszorg heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Als verzekerde kunt u direct contact opnemen met het wijkverplegingsteam in uw buurt of bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar). Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Professionele Huishoudelijke Hulp

Bij behoefte aan huishoudelijke thuishulp kunt u terecht bij het zorgloket van uw gemeente. In de gemeente Rijssen-Holten kunt u echter rechtstreeks contact opnemen met ZorgAccent. Indien u gebruikmaakt van ‘Zorg in natura’, biedt ZorgAccent Huishoudelijke Hulp als optie. Hierbij betaalt u een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag, waarbij de hoogte van uw bijdrage door hen wordt vastgesteld.

Aanmelden voor Huishoudelijke Hulp

Wanneer het zorgloket u toewijst aan huishoudelijke hulp en u kiest voor ZorgAccent, hoeft u verder niets te regelen. Het zorgloket stuurt uw gegevens direct naar ZorgAccent, waarna wij contact opnemen om de verdere stappen te bespreken.

Heeft u vragen over Thuiszorg of Thuishulp?

Bij vragen over onze thuiszorg of thuishulp kunt u altijd telefonisch contact opnemen via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of uw vraag stellen via de mail: huishouding@zorgaccent.nl. Ons team staat klaar om u te helpen.

Heeft u van het gemak van professionele verpleging en verzorging nodig, omdat u thuis welke zorg dan ook nodig heeft om comfortabel te blijven wonen? Met ZorgAccent kunt u rekenen op betrouwbare en kwalitatieve ondersteuning bij u thuis. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw thuishulp- en thuiszorgbehoeften.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer