Thuiszorg aanvragen

Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden bieden thuiszorg op maat aan.

Ze hebben kennis van ziektes en ervaring met het verzorgen van wonden. Ook weten ze veel over dementie, zorg in de laatste levensfase en alles wat daarbij komt kijken. Er is altijd een wijkteam bij u in de buurt. Onze teams zijn zelfsturend en werken kleinschalig; dit betekent dat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet en een vast aanspreekpunt heeft binnen het team. Dat is wel zo vertrouwd.

 

Rechtstreeks aanvragen van thuiszorg

Voor wijkverpleging en thuiszorg is geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Als verzekerde kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen met een team wijkverpleging in uw wijk of door te bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar).

Hulp in de huishouding

Als u huishoudelijke hulp nodig heeft, dan vraagt u dat aan bij het zorgloket van de gemeente waarin u woont. Maakt u gebruik van ‘Zorg in natura’, dan is het mogelijk om te kiezen voor ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Met een huishoudelijk pakket betaalt u een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag. Zij stellen de hoogte van uw bijdrage vast.

 

Eenvoudig aanmelden voor huishoudhulp

Wanneer het zorgloket besluit om u huishoudelijk hulp toe te wijzen, kiest u voor ZorgAccent. Daarna hoeft u zelf verder niets te regelen. Het zorgloket stuurt uw gegevens namelijk door naar ZorgAccent en wij nemen contact met u op.

 

Vragen of meer informatie over huishoudelijk hulp?

Vragen over huishoudelijke hulp? Neem dan telefonisch contact met ons op via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stel uw vraag via de mail.

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.1

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer