Vrijwilligers gezocht bij Hospice Noetsele

Hospice Noetsele, onderdeel van ZorgAccent, is per direct op zoek naar vrijwilligers die het team kunnen versterken. Als vrijwilliger wordt u actief betrokken bij de verzorging, begeleiding en ondersteuning van mensen die ongeneeslijk ziek zijn.

Wat is Hospice Noetsele?
Hospice Noetsele in Hellendoorn is een zelfstandige woonvoorziening met verzorging en verpleging voor mensen die in hun laatste levensfase zijn. Doelstelling van het hospice is de laatste levensfase voor de cliënt zo draaglijk mogelijk te maken. Hospice Noetsele is gehuisvest in het voormalige Koetshuis op het terrein van verpleeghuis Krönnenzommer te Hellendoorn en biedt plaats aan vier cliënten.

Wie zoeken we?
We zoeken mensen met levenservaring, invoelend vermogen, die er willen zijn voor onze cliënten in de laatste levensfase en voor hun naasten. Een verpleegkundige achtergrond is niet noodzakelijk. U werkt samen met gemotiveerde enthousiaste vrijwilligers in een huiselijke omgeving. Wij zorgen voor inwerken, scholing en training om goede zorg te kunnen geven.

Hoeveel tijd kost mij dat?
Wij verwachten dat u minimaal één dagdeel per week en één keer per vier weekenden beschikbaar bent en op wisselende tijden vrijwilligerswerk wilt doen. Mannen zijn ook van harte welkom!

Belangstelling?
Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Siny Runneboom en/of Ingrid de Lange, coördinatoren van Hospice Noetsele, tel. (0548) 68 81 13. Of kijk op de website van ZorgAccent: https://www.zorgaccent.nl/wonen-met-zorg/terminale-zorg/vrijwilliger-bij-hospice-noetsele/

Hospice_Noetele_ZorgAccent_moeder_dochter

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer