Week van Zorg en Welzijn

11 t/m 16 maart 2019.

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!


Wijkverpleging team Daarle:
Gezellige bingomiddag in Daarle in de ‘Week van Zorg en Welzijn’

In het kader van de Week, van Zorg en Welzijn, 11 t/m 16 maart 2019, organiseren de teams van dagbesteding en wijkverpleging ZorgAccent Daarle een gezellige bingomiddag op 15 maart 2019 voor alle inwoners van Daarle. De inwoners zijn deze middag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij Dagbesteding Uit & Thuis aan de Nieuwstadweg 1a in Daarle.

De toegang is geheel gratis en de teams zorgen voor een hapje en een drankje. Ook gaat er deze middag niemand met lege handen naar huis!

Mocht u geen vervoer hebben om naar de bingomiddag te komen, neem dan contact op met ZorgAccent Wijkverpleging Team Daarle, 06 10 00 22 34. Zij zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald en weer thuis wordt gebracht.

 

Wijkverpleging team Rivierenbuurt Nijverdal
Meer informatie volgt.

 

Wijkverpleging team Tubbergen Fleringen en team Tubbergen Noord
Meer informatie volgt.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer