Verzorgingshuis

De termen verzorgingshuis en bejaardentehuis zijn al een tijdje uit de mode. Mensen blijven langer thuis wonen of kiezen voor een tussenvorm.

Bij ZorgAccent noemen we een verzorgingshuis, Wonen met zorg. Dit is kleinschalig wonen voor ouderen en voor mensen met dementie. Heeft u door psychische en/of lichamelijke klachten 24-uurszorg nodig? Dan bent u in één van onze woonzorglocaties op de juiste plek.

Voordelen van kleinschaligheid in een verzorgingshuis

ZorgAccent werkt met kleine, vaste teams die zorgen voor een groep bewoners. Voordeel is dat u de medewerkers zo goed leert kennen en zij leren u kennen. De medewerkers, de vrijwilligers en de mantelzorgers vormen een gemeenschap die samen problemen oplost. Ze komen tot oplossingen die aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.

 

Van verzorgingshuis naar kleinschalig wonen

Wij vinden het belangrijk dat u zich zo thuis mogelijk voelt bij ons. Ons uitgangspunt is daarom Net als thuis. Samen met u kijken we naar mogelijkheden, zodat u een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven en welbevinden ervaart. U bepaalt als bewoner zoveel mogelijk zelf: hoe laat u opstaat, wat u gaat eten of hoe laat u wilt eten, zodat u met plezier bij ons woont.

 

De verschillende woonvormen die ZorgAccent biedt:

 • Wonen met zorg in onze woonzorglocaties; persoonlijke verpleeghuiszorg
 • Wonen in uw eigen gehuurde appartement; zelfstandig wonen met zorg dichtbij
 • Hospice Noetsele; zorg in de laatste levensfase
 • Tijdelijk verblijf; eerstelijnsverblijf of vakantieopname

 

De beste zorg voor u

Komt u bij ons wonen, dan bespreken we samen met u en uw familie wat u belangrijk vindt en wat ervoor nodig is om het samen te organiseren. De medewerkers van ZorgAccent blijven verantwoordelijk voor de professionele zorg. Zij zijn daarvoor opgeleid en voegen de extra kennis en kunde toe over de beperking / aandoening waar u mee kampt.

 

Meer informatie

Wilt u een persoonlijk advies? Onze cliëntadviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden die ZorgAccent u biedt op het gebied van wonen en zorg. Neem contact op per mail of bel (0548) 688 000.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer