Zoeken
Lees voor

Hulp aan huis

Heeft u hulp aan huis nodig, klop daarvoor dan eerst aan bij het zorgloket van uw gemeente. Maakt u gebruik van ‘Zorg in natura’, kies dan voor ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Met een huishoudelijk pakket betaalt u een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag. Zij stellen ook de hoogte van deze bijdrage vast.

Waaruit bestaat hulp aan huis van ZorgAccent:

  • U krijgt een vaste huishoudhulp toegewezen
  • Binnen 5 werkdagen heeft u een hulp die de huishouding bij u gaat uitvoeren. Geef het aan als het niet ‘klikt’ tussen u en de door ons voorgestelde hulp. ZorgAccent zorgt dan dat er een andere hulp bij u thuis komt
  • In goed overleg bepaalt u welke huishoudelijke werkzaamheden uw hulp uitvoert. In uw zorgdossier zit een formulier ‘verdeling huishoudelijke werkzaamheden’. Op basis hiervan maakt u afspraken met uw hulp.
  • Is uw hulp ziek? ZorgAccent zorgt, als u dat wilt, voor vervanging.
  • Bij ZorgAccent Huishoudelijke Hulp bent u verzekerd voor eventuele schade die wordt veroorzaakt door onze medewerker. Zie hiervoor de leveringsvoorwaarden in uw zorgdossier.

 

Aanmelden voor hulp aan huis

Als het zorgloket van de gemeente waarin u woont, besluit om u huishoudelijke hulp toe te wijzen, en u kiest voor ZorgAccent, dan hoeft u verder niets te doen. Wij krijgen uw gegevens door van het zorgloket en nemen contact met u op.

 

Vragen of meer informatie over huishoudelijk hulp?

Vragen over huishoudelijke hulp? Neem dan telefonisch contact met ons op via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stel uw vraag via de mail.

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer