Wijkverpleegkundige en Wijkteams

Onze toegewijde wijkverpleegkundigen en verzorgenden bieden hoogwaardige thuiszorg op maat, met uitgebreide expertise in diverse ziektes en wondverzorging.

Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het omgaan met dementie, zorg in de laatste levensfase en alle daarmee samenhangende aspecten. Bij ZorgAccent vindt u altijd een wijkteam bij u in de buurt. Onze teams werken zelfsturend en kleinschalig, wat betekent dat u vertrouwde gezichten zult zien en een vaste wijkverpleegkundige als uw aanspreekpunt binnen het team heeft.

De Wijkverpleegkundige aan Huis voor Gespecialiseerde Zorg

Onze wijkverpleegkundigen komen bij u thuis voor diverse verpleegkundige handelingen, waaronder professionele wondverzorging. Ze dragen ook de verantwoordelijkheid voor het klaarzetten en toedienen van medicijnen, verzorgen stomazorg en voeren katheterisatie uit. Daarnaast bieden ze hulp bij de dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aankleden, uitkleden, wassen, douchen en huidverzorging.

 

Zorgcoördinatie en Advies van Onze Wijkverpleegkundige

Onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden denken met u mee, geven advies en zoeken samen met u en uw mantelzorgers naar geschikte oplossingen. Ze coördineren uw zorg en onderhouden contact met uw huisarts, fysiotherapeut en andere zorgverleners in uw omgeving. Onze verpleegkundigen bieden ook ondersteuning bij het omgaan met beperkingen en helpen u de gevolgen van ouderdom, ziekte en handicap aan te pakken. Heeft u vragen over medicatie, hulpmiddelen of woningaanpassingen? Aarzel niet om deze aan uw wijkverpleegkundige voor te leggen.

 

Zoek een Wijkverpleegkundige in de Buurt

ZorgAccent biedt hoogwaardige zorg in uw omgeving. Met behulp van “Zorg bij u in de buurt” kunt u alle locaties vinden waar wij onder andere wijkverpleging aanbieden. Zo vindt u altijd een deskundige wijkverpleegkundige in uw buurt.

 

Aanvragen van Wijkverpleging

Voor verpleging en thuiszorg heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. Als verzekerde kunt u rechtstreeks contact opnemen met het team wijkverpleging in uw wijk of bellen met T. 0900 0678 (24/7 bereikbaar) voor een wijkverpleegkundige.

Na ontslag uit het ziekenhuis of wanneer u thuiszorg of verpleging nodig heeft, staat het transferbureau klaar om uw voorkeur voor verpleegkundige thuiszorg van ZorgAccent te registreren. Wij bieden professionele zorg en persoonlijke aandacht bij u thuis.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.





  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer